WEER EINDELIJK PIJNVRIJ
SAMENWERKEN AAN UW GEZONDHEID
ERKEND FYSIOTHERAPEUT

Eindelijk Pijnvrij Programma

Wat ga je doen als je weer Eindelijk Pijnvrij bent? Wat levert het je op?

Wanneer neem jij de regie over je leven terug en ga je echt iets doen aan jouw klachten?

Ben jij er klaar mee én klaar voor? Dan gaat het Eindelijk Pijnvrij Programma jou verder helpen! In een compleet programma waarin we Fysieke behandeling combineren met mindset coaching en SET-Point optimalisatie (Lifestyle 2.0) gaan we zoeken naar de onderliggende oorzaken van het ontstaan of onderhouden van jouw klachten. Zodat we breder en verder kunnen kijken naar de onderhoudende factoren, we deze focuspunten effectiever kunnen aanpakken met een groter en duurzamer resultaat.

Hoe ziet het Eindelijk Pijnvrij programma er uit?

Het Eindelijk Pijnvrij programma is een traject van ongeveer 12 weken waarin we jouw klachten grondig gaan onderzoeken en aan gaan pakken. Voordat we starten met dit traject is het belangrijk om te weten of dit programma daadwerkelijk geschikt is voor jouw klachten. Zodra we hier beide van overtuigd zijn, gaat het programma pas echt van start.

Na je aanmelding plannen we een telefonisch consult in. Tijdens dit gesprek stel ik aanvullende vragen om jouw verhaal beter in kaart te brengen. Jij heb dan ook alle tijd om jouw vragen te stellen. Als het voor ons beide duidelijk is wat je klachten zijn, wat je wilt bereiken en of we een klik hebben dan starten we het Eindelijk Pijnvrij Programma op.

Het programma zal plaatsvinden in je eigen, vertrouwde omgeving en bestaat uit. 

  • Een voorbereidend programma;
  • Het Eindelijk Pijnvrij Werkboek (als leidraad naar een pijnvrij leven); 
  • 2 consulten van 2-3 uur (een voor en een na de VIP-dag); 
  • Individuele VIP-dag van 10:00-16:00 (behandeling, coaching en lifestyle 2.0. Afgestemd op jouw klacht);

Ook krijg je:

  • Er is Coaching en begeleiding gedurende het gehele traject
  • Nazorg. Na het programma blijf ik uiteraard beschikbaar voor vragen.

Neem nu de eerste stap naar een Eindelijk Pijnvrij leven. Neem contact met me op.

 

Naast het Eindelijk Pijnvrij Programma bieden we ook nog het SET-Point traject en het start-up programma aan.

(Bekijk hier het aanbod)

Het SET-Point traject is meer geschikt voor vitaliteitsklachten zoals: prikkelbare darm klachten, energie problemen en slaapproblemen. Zodra er fysieke pijnklachten in het spel komen en er duidelijk een mindset component bij komt kijken dat adviseer ik altijd het Eindelijk Pijnvrij Programma. Dit omdat dit het meest complete en effectieve programma is voor deze klachten als je een blijvend resultaat wil. Het SET-Point traject richt zich met name op het fysieke aspect en minder op het mind setaspect.

Start-up programma: Is een programma om te kijken of het iets voor je is en bij je past. Het is eerder een doorstroom, naar het Eindelijk Pijnvrij Programma  of het SET-Point traject, dan een programma op zich. In sommige gevallen kan het echter wel voldoende zijn. In een telefonisch consult kunnen we daar een beter beeld van geven als er meer duidelijk is over de klacht.