fbpx
WEER EINDELIJK PIJNVRIJ
SAMENWERKEN AAN UW GEZONDHEID
ERKEND FYSIOTHERAPEUT

Kan ik pijnvrij worden?

Het Eindelijk Pijnvrij programma past helaas niet bij iedereen. Het programma is in eerste instantie geschikt wanneer je langdurige lichamelijke pijnklachten en/of beperkingen hebt en standaard fysiotherapie onvoldoende effect heeft. Als je van alles hebt geprobeerd zoals dry needling, acupunctuur, osteopathie, massage of bijvoorbeeld een operatie, maar zonder blijvend resultaat. Je bent op zoek naar de beste behandeling die WEL resultaat geeft.

Het Eindelijk Pijnvrij programma is het meest succesvol bij personen die: Ambitieus, Perfectionistisch, Zorgzaam en Ondernemend zijn. Dit zijn geen eisen, maar wellicht herken je jezelf in een aantal van deze kerneigenschappen. Om het programma een succes te laten zijn, is het belangrijk dat je Open Minded bent en je zelf voor 100% inzet voor het programma.

Met welke pijnklachten kan ik me aanmelden?

Enkele voorbeelden waarmee je bij mij terecht kunt:

  • Frozen shoulder
  • Nek of Schouderklachten
  • Lage rugklachten
  • Elleboogklachten
  • Artrose
  • Fybromyalgie
  • Hoofdpijnklachten

Bovenstaande klachten zijn veel voorkomende chronische klachten. Ook als jouw klacht niet in de lijst staat mag je natuurlijk contact met me opnemen. Samen bespreken we dan wat het programma voor jouw klachten kan betekenen.

Neem contact op

Voor wie is het Eindelijk Pijnvrij programma minder geschikt?

Voor personen die veel medicatie, alcohol of sigaretten gebruiken, kan het programma minder effectief zijn. Dit omdat het gebruik van deze middelen de emoties kunnen onderdrukken.

Een gedeelte van het programma zal Engelstalige teksten en video’s bevatten.

We gaan tijdens het programma samen werken aan het herstel van je pijnklachten. Het is een intensief traject dus een passieve/afwachtende houding zal het resultaat niet ten goede komen.

Tijdens het kennismaking gesprek zullen bovenstaande punten ook besproken worden.

Heb je nog twijfels of het programma geschikt is voor je? Wil je eerst wat meer informatie? Uiteraard kunnen we eerst vrijblijvend kennis maken en de twijfels of vragen bespreken.

Laten we kennis maken