energie-en-geluk

Pijnvrij Retreat

Speciaals voor moeders die er even tussenuit willen om aan zichzelf te werken

energie-en-geluk

Wanneer je door weinig energie en langdurige klachten niet vol kan genieten van het leven en van je gezin. dan is deze retreat wellicht iets voor jou. Je wil niets liever dan bruisen van de energie en vrij van klachten genieten van een gelukkig leven. Je wil nu eens kiezen voor jezelf en je eigen gezondheid, alleen thuis blijf jij jezelf wegcijferen.

Kom dan uit het patroon en werk aan je gezondheid en een gelukkig leven terwijl er eens voor jouw gezorgd wordt.

Eindelijk-pijnvrij-werkboeken

Kickstart programma

6 weken voor de retreat begin je al aan je reis naar een klachtenvrij, energie en gelukkig leven.

pijn-door-ademhaling-naar-rust-en-ruimte

Het draait om jou

Tijdens het 3 daagse retreat wordt er een keer gezorgd voor jou, zodat jij alle tijd en energie in jezelf kan stoppen. Zo ga jij helemaal vernieuwd weer terug naar huis.

coaching-lifestyle-en-behandeling

1 op 1 begeleiding

Naast groepscoaching is er dagelijks een 1 op 1 sessie waarin we specifiek kijken wat jij op dat moment nodig hebt

Wat kun je verwachten?

Het is niet alleen een retreat maar en transformatie. Je doel is tenslotte om eindelijk pijnvrij en vol energie te kunnen genieten van je gezin en het leven. 6 weken voor de retreat ga je al aan de slag met een kickstartprogramma. Dit programma is een belangrijk onderdeel om jouw doelen te behalen. 

Je ontvangt een werkboek en bijbehorende opdrachten waar je zelf mee aan de slag kan. Tijdens deze weken monitoren we al of je ergens vastloopt of een extra zetje nodig hebt ook is dit de periode waar je de andere moeders via een besloten groep leert kennen. Deze verbinding en connectie met elkaar vind ik belangrijk omdat je 3 dagen lang met elkaar optrekt en elkaar enorm kunt ondersteunen tijdens jouw eigen weg die je bewandeld richting je doelen.

Tijdens de retreat draait het even helemaal om jou. Deze dagen is het de tijd om je te laten verzorgen en te werken aan jezelf en jouw gezondheid. De dagen worden ingevuld met groepssessies, 1 op 1 sessies en workshops. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor me-time. Lees rustig een boek ga op tijd naar bed of vind gezelschap met andere dames. Misschien levert het hele bijzondere mooie en diepgaande gesprekken en inzichten op.

Een ding is zeker, het worden 3 onvergetelijke dagen wat je de rest van je leven meeneemt.

Wil jij mee? Is het tijd om voor jezelf zorgen? Helpt het om er ook echt even helemaal tussenuit te zijn? Geloof je in de kracht van een groep? Laten we dan kennis maken.