vrijheid-en-rust

1 op 1 programma

Weer eindelijk pijnvrij en vol energie genieten van het leven.

vrijheid-en-rust

Wanneer je al maanden of jaren pijnklachten ervaart waar je niet vanaf lijkt te komen dan is een 1 op 1 programma wellicht geschikt voor jou. Je bent hier omdat je waarschijnlijk al die tijd al worstelt met klachten die je beperken in het dagelijks leven, werk, gezin en/of sociale activiteiten en omdat je hier nu toch echt een oplossing voor wil.

Tijdens een 1 op 1 programma gaan we samen zoeken naar de onderliggende oorzaken van jouw klachten en deze effectief en blijven aanpakken. Mijn volledige aandacht is gericht op jouw herstel.

Eindelijk-pijnvrij-werkboeken

Kickstart programma

Tijdens het gehele traject wordt je extra ondersteund door een werkboek en bijbehorende opdrachten.

coaching-lifestyle-en-behandeling

Unieke VIP-dag

Tijdens de VIP-dag gaan we de hele dag werken aan de focusfunten die jij en jouw lichaam nodig heeft.

Eindelijk-pijnvrij-genieten-van-het-leven

Blijvend resultaat

Naast een geweldig resultaat krijg je ook inzichten, tools en handvatten mee om er je leven lang plezier van te beleven.

Wat kun je verwachten?

Het is niet alleen een simpele behandeling het is een echte transformatie proces waar ik je bij ga begeleiden. Je doel is tenslotte om eindelijk pijnvrij en vol energie te kunnen genieten van je gezin en het leven.

We starten met een uitgebreide vitaliteitsanalyse. Zo kunnen we beginnen met de juiste focuspunten en heel gericht jouw klachten gaan aanpakken. Daarna krijg jij de benodigde materialen thuis gestuurd. Je begint namelijk al voor de behandelsessies met een kickstartprogramma. Je gaat het gehele traject werken met een werkboek en bijbehorende opdrachten. 

Tijdens onze behandelsessies gaan we een fysiek onderzoek doen. Daarnaast kijken we afhankelijk van jouw hulpvraag wat nodig is. Dit kan zijn coaching, lifestyleadvies of fysieke behandeling.

Tussen deze sessies door, ga jij thuis verder met het proces dat je bent aangegaan. Je hebt altijd de mogelijkheid om mij te benaderen wanneer je vragen hebt of vast loopt. Dan hebben we zo snel mogelijk contact, zodat je weer verder op weg kan.

Vier keer tijdens het traject plannen we een fysieke sessie van 3 uur en staat helemaal in het teken van jou en jouw hulpvraag. Wat heeft jouw lichaam op dat moment nodig. Dat is waar ik jou bij ga helpen. Zodat jij na deze dag een flinke stap zet richting een klachtenvrij, energiek en gelukkig leven.

Dan is het tijd dat ik je steeds meer los ga laten, zodat je weet dat je mij niet meer nodig hebt na dit traject en het helemaal zelf kan. Dat jij bepaald hoe je jouw leven kan leiden zoals jij dat wil.

Als afsluiting komen we nog een laatste keer samen om te evalueren hoe het met je gaat en zetten we de laatste puntjes op de i. Na deze dag ligt jouw mooiste leven voor je. Vrij van klachten en vol energie.

Vind je dat het tijd is om jezelf eens op 1 te zetten? Wil jij meer genieten van het leven vol energie en vrij van klachten? Welke oorzaken zorgen voor jouw klachten? Is het tijd voor verandering? Laten we kennismaken. Ik help je graag 

klachtenvrij-en-energiek