Wie is Karin Coppens

Op deze pagina kom je meer te weten over mij. Wil je liever persoonlijk kennismaken?

Neem dan contact met me op.

Eindelijk Pijnvrij is geboren vanuit mijn passie voor het menselijk lichaam en gezondheid, de drive om een échte oplossing te bieden voor mensen met chronische klachten en de liefde om andere moeders te helpen.

Ik zie veel vrouwen en moeders om mij heen die worstelen om te overleven in plaats van genieten van het leven. Vrouwen met weinig energie en toenemende klachten waar ze zelf al maanden of misschien wel jaren mee stoeien. Die zichzelf wegcijferen en niet van het leven kunnen genieten zoals ze dat graag zouden willen. 

genieten-van-het-leven-ontspanning-klachtenvrij
ontspanning-stress-mindfull-herstel

“Presteren, doorzetten, niet klagen, regels naleven, het draait om anderen en niet om jou.” Dat zijn overtuigingen en conditioneringen waarmee ik ben opgegroeid. Dit heeft er voor gezorgd dat ik ook jaren geworsteld heb met fysieke klachten, stress en weinig energie. Ik heb grenzen overschreden, mijzelf weggecijferd en altijd gedacht dat dit alles bij het leven hoorde. 

Tot het punt dat ik in verwachting raakte van mijn zoontje. Toen voelde ik dat het een en ander moest gaan veranderen. De onrust in mijn lichaam wilde ik absoluut niet doorgeven aan mijn kinderen. Ik wilde een energieke, leuke en gezonde moeder zijn en genieten van ieder moment.

Vanaf dit punt koos ik voor mijzelf én voor mijn kinderen. Hierdoor ben ik vanuit mijn achtergrond als fysiotherapeute verder gaan studeren en onderzoeken hoe ik en anderen weer kunnen genieten van het leven zonder te overleven.

leren-en-ontwikkelen
genieten-met-het-gezin

Door mijn kennis te verbreden en verdiepen heb ik gevonden welke onderliggende oorzaken en oplossingen er zijn om een klachtenvrij leven vol energie met blijvend resultaat te realiseren. Voor mij heeft dit gezorgd dat ik geen klachten meer heb. Ik bruis van de energie en geniet intens van het leven en van het moederschap. 

Nu begeleid ik andere moeders richting hetzelfde doel. Iedere moeder mag genieten van het leven. Klachtenvrij en vol energie. Je verdient het om jezelf op de eerste plaats te zetten, goed voor jezelf te zorgen, grenzen aan te geven en gelukkig te zijn. 

Ik had een erg prettig gesprek met Karin. Ze luisterde goed naar mijn hele verhaal en heeft me echt goede tips gegeven. Aangezien ik zwanger ben heeft ze me ook geadviseerd om hier rustig in op te bouwen, zeker qua voeding. Het fijnste vond ik de tip die ze me gaf om mijn ademhaling mee te oefenen. Dit is even wennen, maar werkt wel vaak snel. En wat is het fijn als ik even een vraag heb of advies nodig heb. Ik kan haar altijd even contacteren. Bedankt Karin!
- Stephanie -
Na verschillende dingen geprobeerd te hebben ben ik met mijn klachten bij Karin terecht gekomen. Voor het eerst voelde ik me echt gehoord en heeft ze mij uitgelegd wat er nog meer van invloed op mijn klachten zou kunnen zijn. Na een aantal behandelingen voelde ik me al een stuk beter. Ik kan het iedereen aanraden om bij haar in behandeling te gaan.
- Anoniem -
klachtenvrij-en-energiek

"Your Body Starts To Heal The Moment It Feels Heard"

De afgelopen jaren heb ik verschillende lessen geleerd. Eén van deze lessen is dat mijn lichaam mij met al mijn klachten telkens iets probeerde te vertellen. Zolang ik er niet naar luisterde werd er ook niets opgelost.

Vroeger had ik het gevoel dat dit bij mij hoorde. Dat ik hier maar mee moest leren omgaan. Daarnaast merkte ik als kind dat er vaak weinig tijd en aandacht was voor mij en mijn klachten. Hierdoor ging ik geregeld over mijn eigen grenzen heen. Niet zeuren en doorgaan.

De grootste les die ik heb geleerd is dat wij en ons lichaam veel meer kunnen bereiken als we buiten de hokjes en labels durven stappen. Als we gaan zoeken naar de echte onderliggende oorzaken van onze klachten en de tijd nemen om hieraan te werken.

Coaching, Lifestyle 2.0 en fysieke behandeling

Om deze reden combineer ik coaching, lifestyle 2.0 en fysieke behandeling in een compleet programma. Zo komen we tot meer oplossingen en blijvend resultaat. 

Ik kan niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan om de onderliggende oorzaken in jouw verhaal helder te krijgen en de focuspunten aan te pakken die zorgen voor het resultaat waar jij van droomt.

Ben jij er klaar voor om eindelijk pijnvrij door het leven te gaan? Vindt je dat het tijd is om echt in actie te komen en jezelf eens op de eerste plaats te zetten? Wil je er nog beter kunnen zijn voor je kinderen en de mensen van wie je houdt?

Mijn Missie

Ik kan niet wachten om met je aan de slag te gaan en jouw te helpen, zodat jij eindelijk weer klachtenvrij  kan genieten van het leven dat jij verdient.

Mijn missie is impact maken op het leven van moeders die uit balans zijn. Die langdurige of terugkerende klachten hebben, zich vaak moe & futloos voelen en nu niet vol plezier kunnen genieten van het leven en hun gezin.
Jij mag jezelf op de eerste plaats zetten en goed zorgen voor jezelf. Je mag weer eindelijk pijnvrij worden en blijven, zonder dat je concessies hoeft te doen. Jij mag vol energie en klachtenvrij genieten van het leven.
Zit jij weer lekker in je vel dan straal je dit ook uit naar je gezin en omgeving win-win!

Iedere moeder verdient een leven vol plezier, balans energie en geluk.