Eindelijk Pijnvrij
worden en blijven

Tijdens een 1 op 1 programma of het pijnvrij retreat, werken we aan jou en je gezondheid, zodat jij weer klachtenvrij en vol energie kan genieten van het leven. Omdat je ook jezelf eens op de eerste plaats mag zetten.

Ben jij

klaar om...

Kijk dan snel naar het Eindelijk Pijnvrij aanbod. Gaan wij samen werken aan jouw droomleven, waarin jij weer kan genieten van je kinderen, gezin en mensen om je heen, vrij van klachten en vol energie?

Hoe zou het zijn als je...

 • Bruist van de energie
 • Verlost bent van klachten en kwaaltjes 
 • Weer heerlijk slaapt
 • Er kan zijn voor je kinderen
 • Kan genieten van leuke uitstapjes
 • Sociale contacten kan onderhouden
 • Plezier hebt in het leven
 • Weer in balans bent
 • Rust ervaart
 • Lekker in je vel zit
bewegen-lessen-genieten

"Het is nu tijd voor jou!"

Je bent een ambitieuze moeder die altijd klaar staat voor anderen en daardoor zichzelf vergeet of aan de kant schuift. Je zet door en bijt ‘wel even’ op je tanden. Al een ruime tijd ervaar fysieke klachten, wordt beperkt in je dagelijks leven, in de omgang met je kinderen en mensen die je liefhebt. Dat ‘even’ op je tanden bijten en jezelf vergeten is nu maanden of jaren geworden. 

Is een klachtenvrij en gelukkig leven wel voor jou weggelegd of zal je met deze klachten moet leren leven? Je hoopt en voelt wel dat er meer uit het leven te halen is, maar weet nog niet hoe. Daar heb je de juiste hulp en handvatten voor nodig, zodat jij weer eindelijk pijnvrij en vol energie kan genieten van het moederschap en het leven. 

"Ik begrijp hoe je je voelt"

Zelf had ik meer dan regelmatig blessures, onverklaarbare klachten en stressgerelateerde klachten. Als (ex)topsporter dacht ik dat het erbij hoorde, dat ik daar mee moest leren leven en ik ging heel hard over mijn eigen grenzen. Na herstel deed ik weer precies hetzelfde. Ik leerde er weinig van. Tot ik in verwachting raakte van mijn eerste kindje.

Toen voelde ik dat er echt iets moest veranderen aan mijn eigen onrust en klachten. Dit wilde ik namelijk niet doorgeven aan mijn kinderen. Ik koos voor mijzelf en voor mijn gezin. Sindsdien ben ik de uitdaging aangegaan. Zo ben ik me gaan verdiepen en verbreden om een blijvende oplossing te vinden voor mijn eigen klachten. Door ook met mijn mindset, overtuigingen en conditioneringen aan de slag te gaan ben ik niet alleen zelf enorm ontwikkeld op persoonlijk vlak.

Het resultaat? Geen klachten meer, vrolijk, lekker in mijn vel, meer rust, veel energie en ik geniet enorm van het leven. Ik gun jou als moeder ook een geweldig leven zonder klachten en vol energie. Laat me je helpen om ditzelfde te bereiken.

Bewijs dat het kan

Na verschillende dingen geprobeerd te hebben ben ik met mijn klachten bij Karin terecht gekomen. Voor het eerst voelde ik me echt gehoord en heeft ze mij uitgelegd wat er nog meer van invloed op mijn klachten zou kunnen zijn. Na een aantal behandelingen voelde ik me al een stuk beter. Ik kan het iedereen aanraden om bij haar in behandeling te gaan.
-Anoniem-
Ik kwam met schouderklachten bij Karin terecht gekomen, pijnlijke soort van 'frozen shoulder' klachten. Karin kijkt verder dan alleen de eerste klacht en geeft goed aan waar de klacht door kan ontstaan. Ze gaat daadkrachtig met goede opbouw en effectief te werk. Na een aantal behandelingen ben ik pijnvrij en heb ik alle bewegingsvrijheid weer terug. Ik ben dus snel en zeer effectief geholpen.
- Rianne Sanders -
Een tijdje terug kwam ik bij Karin terecht omdat ik last had van wat verschillende klachten. Karin stelde bij de intake al snel de juiste vragen waardoor ik er achter kwam dat mijn klachten verband hielden met elkaar en niet op zichzelf staand waren. Ik vond haar benadering door een link te leggen naar mijn gevoelswereld en haar behandeling heel fijn omdat ze op deze manier heel gericht advies kon geven en had al vrij snel geen last meer. Door Karin's handige tips heb ik ook nog het idee dat ik het in de toekomst zelf kan voorkomen. Al met al ben ik dus zeer tevreden en zal ik haar dan ook zeker aanbevelen
- Petra ten Bult -

Wat kan je

Verwachten

Tijdens zowel de 1 op 1 trajecten als de retreat gaan we voor een klachtenvrij, energiek en gelukkig leven. We werken aan jouw persoonlijke Set-Point, zodat de BASIS domeinen hersteld worden en jij je doelen gaat behalen. Dit doen we door drie pijlers te combineren: Coaching, Lifestyle 2.0 en Fysieke behandeling. Er wordt gekeken naar jouw verhaal en welke focuspunten er in jouw situatie belangrijk zijn. We gaan namelijk voor een blijvend resultaat. Een compleet alles in een traject, op maat gemaakt, voor wat jouw lichaam vraagt, nodig heeft en verdient. Zo kan jij weer vol plezier genieten van het leven staan, zorgen voor jezelf en er zijn voor je dierbaren om je heen

bewegen-focus-mindset-moeder

Coaching

Behandeling-klachten

Lifestyle

coaching-lifestyle-en-behandeling

Fysieke behandeling

Voordat we gaan starten met een programma is het belangrijk om te weten of het bij je past, hoe gemotiveerd je bent om je doel te behalen en of er een klik is tussen ons. Dit zorgt namelijk voor een zo groot mogelijk resultaat. Daarom wil ik eerst met je kennis maken. Dit kan door middel van een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek luister ik graag naar de klachten die jij ervaart en de belemmeringen die dit geeft in je leven. 

De oplossing

Wil je meteen weten hoe jouw Set-Point er uit ziet? Welke domeinen van invloed zijn op jouw klachten en energie problemen? Dat kun je ook meteen een Vitaliteitsanalyse aanvragen. Van daaruit kijken we dan welk programma het beste bij je past en krijg je meteen inzicht in wat er moet gebeuren zodat je al met 1-0 voor staat.

Het aanbod

Vitaliteitsanalyse

Eindelijk kiezen voor jezelf en onderzoeken waar de verbetering ligt
€120,- tot €149,-
 • Analyse van je klachten obv 6 domeinen
 • online of fysieke gesprek (60 minuten)
 • Persoonlijk advies

Jaarprogramma

Extra support en ondersteuning, zodat je blijft groeien in jouw proces
Va. € 5000,-
 • Transformatie programma
 • Werkboek
 • 4 fysieke sessies van 3 uur
 • extra online coaching indien nodig
 • 8 coachcalls van 60 min
 • Support tijdens het hele traject

* Betaling in termijnen is mogelijk

Wat houdt je

nu nog tegen

Waarom hebben we nog geen kennis gemaakt? 

Wat moet er gebeuren zodat jij kiest voor jezelf, voor je gezondheid, voor leven in plaats van overleven?

Tijdens het 1 op 1 programma of de retreat onderzoeken we, en vind je, de onderliggende factoren van het ontstaan en/of onderhouden van je klachten. We pakken deze focuspunten grondig aan en je krijgt de tips, tools en handvatten mee zodat je naast een effectiever ook een duurzamer resultaat haalt.

Wanneer is de nood groot genoeg om te gaan voor een topleven?

"Zolang je blijft doen wat je deed, zal je krijgen wat je altijd al kreeg."

Je wil wel, maar...

“Je wil wel, maar…” is eigenlijk een “Je wil niet, want…” Wat is jou ‘want’? Wat houdt je tegen? Wat is de reden dat je het zo moeilijk vindt om eens te kiezen voor jezelf en voor je eigen gezondheid? Met de wetenschap dat als je klachtenvrij en vol energie kan genieten van het leven, dit alleen maar een positieve invloed kan hebben op je kinderen en de mensen om je heen? Wie zorgt en voor jouw kinderen als jij omvalt? 

Vind je ook niet dat je het verdiend dat er voor jou gezorgd mag worden? Dat je mag genieten van het leven zonder pijn of beperkingen? Ik zal je iets vertellen… De enige die hiervoor kan zorgen ben je zelf. 

Je bent het gevolg van je vorige beslissing en wordt het gevolg van je nieuwe beslissingen. Je kan niets of niemand de schuld geven van je eigen succes en falen anders dan jezelf” 

Ik ga je helpen. Jij kan nu een nieuwe keuze maken. Anders dan je tot nu toe hebt gedaan. Als je het echt graag wil, maar iets in je houdt je tegen, dan kan je een eenmalige Vitaliteitsanalyse aanvragen. Daarin gaan we tijdens een (online) gesprek van +/- 60 minuten jouw klachten en verhaal uitgebreid in kaart brengen. Het helpt je om inzicht te krijgen in jouw klachten en problemen. Vervolgens adviseer ik je ook welke volgende stappen je kan nemen, op welke domeinen je het beste kan focussen en kijk ik hoe ik je verder kan helpen.

Nu je nog steeds aan het lezen bent, weet je dat je het eigenlijk wel graag wilt. Dit is het moment om een vitaliteitsanalyse aan te vragen. 

FAQ

Meest gestelde vragen

Veel behandelingen en therapieën kijken vanuit 1 richting. Vaak richten ze zich op symptoombestrijding  in plaats van de onderliggende oorzaken te onderzoeken en aan te pakken. Eindelijk Pijnvrij richt zich naast de fysieke klachten ook op de onderliggende oorzaken. Daarom combineren we dus fysieke behandeling met coaching en lifestyle 2.0. Wat jou de kennis, tools en handvatten meegeeft voor een effectiever resultaat, bredere aanpak en duurzamer resultaat.

Een 1 op 1 programma is in principe voor iedereen toegankelijk. De retreat is enkel voor moeders die heel graag dit traject doorlopen in een kleine groep gelijkgestemden en 3 dagen echt met en voor zichzelf willen zorgen.

Voordat je kunt deelnemen hebben we al kennisgemaakt met elkaar zodat we beide overtuigd zijn van de juiste klik en vertrouwen hebben in het beste resultaat.

Volgens mij is dit niet helemaal de juiste vraag. Gezien de inhoud, omvang en effect van deze dienst zijn de kosten van de programma’s zeer goedkoop. Het is geen ‘quick fix’ of tijdelijke oplossing. Je neemt het mee in de rest van je leven.

De vragen die je beter aan jezelf kan stellen zijn: “Wat is het me waard als ik weer eindelijk pijnvrij en vol energie kan genieten van het leven en de mensen om me heen?” en “Wat levert het me op als ik eindelijk verlost ben van mijn klachten en weer alles kan doen waar ik nu alleen van droom?” 

Reken dat eens uit in dagen, weken, maanden en jaren.

Nee. Ondanks dat jij degene bent die kan zorgen voor jouw resultaat en mooiste leven, begeleid ik je persoonlijk tijdens het gehele programma/ deze reis.

Naast opdrachten die je individueel gaat uitvoeren zijn er contactsessies waarin we gaan werken aan je klachten en onderliggende oorzaken. Gedurende het programma kun je mij altijd benaderen als je ergens niet uitkomst. Ik helpt je graag en wil dat je er alles uithaalt wat er in zit.

 

Voordat we samen aan de slag gaan wil ik eerst met je kennismaken. Dit kan door middel van een kennismakingsgesprek. Daarin luister ik naar jouw klachten en hoe gemotiveerd je bent om jouw leven te veranderen. Van daaruit geef ik mijn advies welk programma het beste bij je gaat passen. Daarna maak jij de keuze.

Mocht ik nog onvoldoende inzicht kunnen krijgen in jouw klachten en motivatie dan adviseer ik een Vitaliteitscheck, waarin we de tijd kunnen nemen om heel goed jouw klachten in kaart te brengen en een passend advies te geven over welk traject bij jou past.