vol-energie-en-pijnvrij-zonder-pijn-genieten-van-mijn-kinderen-gezin-en-mensen-om-mij-heen

Jaarprogramma

Een jaar lang ondersteuning en een maandelijkse dosis motivatie

vol-energie-en-pijnvrij-zonder-pijn-genieten-van-mijn-kinderen-gezin-en-mensen-om-mij-heen

Wanneer je al maanden of jaren pijnklachten ervaart waar je niet vanaf lijkt te komen en je het fijn vindt om ook na het programma nog ondersteuning te hebben, dan is het jaarprogramma wellicht geschikt voor jou. Je zoekt de oplossing voor jouw klachten en vind het fijn om dat de ondersteuning wat langer duurt. Dat je niet ineens aan je lot wordt over gelaten.

We samen zoeken naar de onderliggende oorzaken van jouw klachten en pakken deze effectief en blijven aan. Je krijgt een jaar lang, maandelijkse ondersteuning zodat je ook op de goede weg blijft.

Eindelijk-pijnvrij-werkboeken

Kickstart programma

Tijdens het gehele traject wordt je extra ondersteund door een werkboek en bijbehorende opdrachten.

coaching-lifestyle-en-behandeling

Unieke VIP-dag

Tijdens de VIP-dag gaan we de hele dag werken aan de focusfunten die jij en jouw lichaam nodig heeft.

ontstaan-eindelijk-pijnvrij

Maandelijkse focus

Na het programma krijg je nog 8x een maandelijks coach gesprek van een uur focus en motivatie om het vertrouwen te krijgen dat je het echt zelf kan

Wat kun je verwachten?

Het is niet alleen een simpele behandeling het is een echte transformatie proces waar ik je bij ga begeleiden. Je doel is tenslotte om eindelijk pijnvrij en vol energie te kunnen genieten van je gezin en het leven.

We starten met een uitgebreide vitaliteitsanalyse. Zo kunnen we beginnen met de juiste focuspunten en heel gericht jouw klachten gaan aanpakken. Daarna krijg jij de benodigde materialen thuis gestuurd. Je begint namelijk al voor de behandelsessies met een kickstartprogramma. Je gaat het gehele traject werken met een werkboek en bijbehorende opdrachten. 

 

Tijdens onze behandelsessies gaan we een fysiek onderzoek doen. Daarnaast kijken we afhankelijk van jouw hulpvraag wat nodig is. Dit kan zijn coaching, lifestyleadvies of fysieke behandeling.

Tussen deze sessies door, ga jij thuis verder met het proces dat je bent aangegaan. Je hebt altijd de mogelijkheid om mij te benaderen wanneer je vragen hebt of vast loopt. Dan hebben we zo snel mogelijk contact, zodat je weer verder op weg kan.

Vier keer tijdens het traject plannen we een fysieke sessie van 3 uur en staat helemaal in het teken van jou en jouw hulpvraag. Wat heeft jouw lichaam op dat moment nodig. Dat is waar ik jou bij ga helpen. Zodat jij na deze dag een flinke stap zet richting een klachtenvrij, energiek en gelukkig leven.

Dan is het tijd dat ik je steeds meer los ga laten, zodat je weet dat je mij niet meer nodig hebt na dit traject en het helemaal zelf kan. Dat jij bepaald hoe je jouw leven kan leiden zoals jij dat wil.

Na in totaal ongeveer 12-16 weken komen we nog een laatste keer samen om te evalueren hoe het met je gaat en zetten we de laatste puntjes op de i. Na deze dag ligt jouw mooiste leven voor je. je kan genieten van je gezin vrij van klachten en vol energie.

Wanneer je het gevoel hebt dat je het fijner vindt om langer ondersteuning te krijgen, zodat je echt vertrouwen krijgt dat je het zelf kan doen. Zullen we de 8 maanden na het programma nog een maandelijks online gesprek inplannen. Hierin motiveer en coach ik jou op die vlakken waar jij tegenaan loopt.

Vind je dat het tijd is om jezelf eens op 1 te zetten? Wil jij meer genieten van het moederschap, het leven en alles doen zonder dat je je moe of beperkt voelt? Is het tijd voor verandering? Laten we kennismaken. Ik help je graag 

smacap_BFace