WEER EINDELIJK PIJNVRIJ
SAMENWERKEN AAN UW GEZONDHEID
ERKEND FYSIOTHERAPEUT

💦Ontspannen in bad💦... een beetje uit noodzaak maar niet minder belangrijk.

De afgelopen dagen ben ik niet fit en dat terwijl ik haast nooit ziek ben. Op deze momenten vind ik het lastig om goed voor mijzelf te zorgen. Want ja, ik ben partner, moeder, vriendin en ondernemer. Ik heb zoveel verantwoordelijkheden en ik wil het voor iedereen goed doen. Toch heeft mijn wijze uil het gewonnen van mijn ego. Hierdoor heb ik (met moeite) een aantal afspraken gecanceld. Waardoor ik nu even een momentje voor mijzelf kan pakken om te herstellen. Ook al vind ik dat niet leuk en is er nog zoveel wat ik wil doen. Als ik niet lekker in mijn eigen vel zit, kan ik er ook niet helemaal zijn voor een ander.

Waarom ben ik nu ziek? Het is gemakkelijk om te zeggen dat ik ziek ben geworden omdat mijn dochtertje niet fit was. Waardoor ik dat weer heb overgenomen. Ik denk alleen dat dit niet waar is. Als ik dit geloof leg ik de schuld op iets buiten mijzelf. De afgelopen periode heb ik een drukke agenda gehad. Veel studeren, evenementen en ontwikkelingen in mijn onderneming en op persoonlijk vlak. Daarnaast ervaar ik nogal wat examen stress voor het afsluiten van mijn NLP practicioner opleiding. Als je dit combineert met minder gezonde gewoontes in diezelfde periode😉 dan komt op een bepaald moment de man met de hamer, even wat minder vriendelijk, vertellen dat je wat beter voor jezelf mag zorgen.

Ik denk dat ik daar vandaag toch echt naar ga luisteren want morgen en overmorgen heb ik weer een mega gaaf event op de planning.

Moraal van het verhaal: Zorg goed voor jezelf, dan kan je ook meer voor een ander betekenen en kijk wat jij zelf kan doen om jouw klachten te onderzoeken en aan te pakken.
Een stok achter de deur nodig? Stuur me een berichtje en dan gaan we samen kijken wat ik voor jou kan doen.

Vandaag is het wereld psoriasis dag

Een chronische klacht, een auto-immuun ziekte, een structureel probleem.

Mijn vraag is alleen. Is er dan geen verbetering meer mogelijk?

🤷Hoe groot is het ‘functionele staartje’ van jouw chronische aandoening eigenlijk?🤷
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
"Mensen met Psoriasis, de Ziekte van Crohn of Reuma hebben ook gewoon slaapproblemen, een minder energie of darmklachten. Dus waarom zou een deel van de pijnklachten, lage energie of darmklachten daar niet vandaan komen?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Juist daarom verdien je een goede vitaliteitsanalyse. Hoe meer domeinen er bij jou uit balans zijn hoe groter het functionele staartje kan zijn! Anders gezegd, hoe meer verbetering er te halen valt.

Je kunt vanaf nu voor €149,- ook een uitgebreide vitaliteitscheck aanvragen voor jouw chronische, langdurige of terugkerende klachten. We analyseren dan jouw vitaliteit aan de hand van een uitgebreide vragenlijst, we gaan verder in gesprek en bespreken de resultaten in een uitgebreid consult van 75 minuten en je krijgt advies, waar je meteen iets mee kan.

Via het contactformulier kun je me een berichtje sturen. Dit mag natuurlijk ook via Facebook of Instagram of stuur een appje naar 06-22962997

Hoor je het jezelf wel eens zeggen?
"Iets in mij houdt me tegen of aan de ene kant wil ik ... maar aan de andere kant..."

👼Hoe vaak heb jij een intern gevecht met het engeltje op je ene schouder en het duiveltje op de andere?😈

Ik heb dit intern conflict wel eens. Wat levert het mij op? Meestal niet datgene wat ik echt wil. Owja en fysieke klachten aan mijn schouder, pols, rug of heup.

Deze conflicten komen voort uit overtuigingen, angsten en gedragingen (conditioneringen) die jij hebt geleerd in jouw leven, maar die mogelijk niet meer dienend zijn voor de dromen en doelen die je nu hebt.

Alle engeltjes en duiveltjes hebben een positieve intentie voor jou. Ze willen je allebei iets goeds brengen. Ook al voelt dit voor jou misschien niet meteen zo.

Als je dit niet weet, ziet of voelt, zorgt deze tweestrijd ervoor dat jouw lichaam in de welbekende vecht en vluchtmodus terecht komt met alle fysieke klachten tot gevolg.

Het is eigenlijk gewoon een wisselwerking. Waarbij de fysieke klachten, alarmbellen zijn die jou proberen aan te geven, dat het misschien handig is om eens te kijken naar wat er allemaal onder de oppervlakte speelt.

Voor mij zijn mijn klachten voortaan het teken om te onderzoeken waarom deze klachten echt opspelen. Is het daadwerkelijk omdat ik iets heb gedaan wat mijn lichaam niet aan kon? 9 van de 10 keer is dit niet het geval, ook al lukt het meestal wel om iets verzinnen waar ik het op af kan schuiven. Of zoek ik (onbewust) afleiding om het interne gevecht uit de weg te gaan?

Als jij tijdens het Eindelijk Pijnvrij Programma jouw klachten echt durft te onderzoeken dan leer je sneller deze alarmbellen te herkennen, bewuster onderliggende oorzaken op te sporen en, niet te vergeten, hier effectiever iets mee te doen. Zodat je pijnvrij kan worden en blijven.

Ow... en een Eindelijk Pijnvrij gesprek is gratis ;) Dus wat houdt je tegen om me een berichtje te sturen?

Je mag me een berichtje sturen via het contactformulier, een berichtje sturen op Facebook of Instagram ofeen appje naar 06-22962997